Amsterdam,
05
juli
2021
|
14:58
Europe/Amsterdam

Ger uit Maastricht verrast met 100.000 euro van VriendenLoterij Bingo

Samenvatting

Een grote verrassing voor Ger uit Maastricht. Hij heeft in de wekelijkse Bingotrekking van VriendenLoterij Bingo een bedrag van 100.000 euro gewonnen. VriendenLoterij-ambassadeur Dennis van der Geest reikte de cheque onlangs op gepaste afstand aan Ger uit.

Op de vraag of Ger nog wensen heeft, antwoordt hij: “Ik zou nog een keer terug naar Bali willen! De mensen zijn daar zo ontzettend lief.” Als Ger de cheque van 100.000 euro uit de enveloppe schuift reageert hij overdonderd: “Daar word je stil van. Ik heb er geen woorden voor.”

Uitreiking op televisie
De uitreiking in Maastricht was op zondag 4 juli te zien in ‘VriendenLoterij De Winnaars’. De uitzending is hier terug te kijken.

Win-win
Bij de VriendenLoterij winnen niet alleen deelnemers, maar ook maatschappelijke initiatieven die mensen met onvoldoende middelen en mogelijkheden een steuntje in de rug geven. Minimaal 40 procent van de maandelijkse inleg van alle deelnemers gaat naar 46 goede doelen die actief zijn op het gebied van gezondheid en welzijn en bijna 3.300 clubs, verenigingen en stichtingen in Nederland.

Deel dit bericht

Deel op: Twitter
Deel op: Facebook
Deel op: LinkedIn