Amsterdam,
22
februari
2017
|
00:00
Europe/Amsterdam

Gerard Joling verrast Amsterdams stel met 133.333 euro van VriendenLoterij

Een grote verrassing voor Bertie en Wim uit Amsterdam. Zij hebben in de januaritrekking van de VriendenLoterij 133.333 euro gewonnen. Gerard Joling, ambassadeur van de VriendenLoterij, verraste het Amsterdamse echtpaar onlangs met de cheque.

Voor de uitreiking werden Bertie en Wim samen met andere VriendenLoterij-winnaars bijeengebracht. Gerard Joling, ambassadeur van de VriendenLoterij, verwelkomde de winnaars met een vette cheque. In totaal verdelen elf winnaars een bedrag van 2 miljoen euro met elkaar.

Uitreiking bij RTL 4
De uitreiking aan Bertie en Wim uit Amsterdam is op zondag 5 maart te zien in het televisieprogramma ‘VriendenLoterij De Winnaars’, dat iedere zondag rond 19.20 uur wordt uitgezonden bij RTL 4.

Bij de VriendenLoterij winnen niet alleen deelnemers, maar ook maatschappelijke initiatieven die mensen met onvoldoende middelen en mogelijkheden een steuntje in de rug geven. De helft van de maandelijkse inleg van alle deelnemers gaat naar 48 goede doelen die actief zijn op het gebied van gezondheid en welzijn en meer dan 3.300 clubs en verenigingen in Nederland.

Deel dit bericht

Deel op: Twitter
Deel op: Facebook
Deel op: LinkedIn