Amsterdam,
22
februari
2017
|
00:00
Europe/Amsterdam

Gerard Joling verrast inwoner Langerak met 133.333 euro van VriendenLoterij

Een grote verrassing voor Jolanda uit Langerak. Zij heeft in de januaritrekking van de VriendenLoterij 133.333 euro gewonnen. Gerard Joling, ambassadeur van de VriendenLoterij, verraste Jolanda en haar dochter Marissa onlangs met de cheque.

Voor de uitreiking werden Jolanda en Marissa samen met andere VriendenLoterij-winnaars bijeengebracht. Gerard Joling, ambassadeur van de VriendenLoterij, verwelkomde de winnaars met een vette cheque. In totaal verdelen elf winnaars een bedrag van 2 miljoen euro met elkaar.

Jolanda is blij verrast: “Dit is niet te geloven! Van dit bedrag gaan we een hele mooie reis maken met het gezin.”

Uitreiking bij RTL 4
De uitreiking aan Jolanda uit Langerak is op zondag 5 maart te zien in het televisieprogramma ‘VriendenLoterij De Winnaars’, dat iedere zondag rond 19.20 uur wordt uitgezonden bij RTL 4.

Bij de VriendenLoterij winnen niet alleen deelnemers, maar ook maatschappelijke initiatieven die mensen met onvoldoende middelen en mogelijkheden een steuntje in de rug geven. De helft van de maandelijkse inleg van alle deelnemers gaat naar 48 goede doelen die actief zijn op het gebied van gezondheid en welzijn en meer dan 3.300 clubs en verenigingen in Nederland.

Deel dit bericht

Deel op: Twitter
Deel op: Facebook
Deel op: LinkedIn