Amsterdam,
22
maart
2021
|
15:31
Europe/Amsterdam

Gerben uit Zwolle verrast met 100.000 euro van VriendenLoterij Bingo

Samenvatting

Een grote verrassing voor Gerben uit Zwolle. Hij heeft in de wekelijkse Bingotrekking van VriendenLoterij Bingo een bedrag van 100.000 euro gewonnen. VriendenLoterij-ambassadeur Wolter Kroes bracht onlangs het feestelijke nieuws via een videogesprek.

Gerben (42) gooit zijn handen in de lucht van blijdschap als hij de cheque van 100.000 euro ziet verschijnen: “Yes, hoe bizar! Ik wil onze kinderen graag Australië of Hawaï laten zien als het weer kan. Daar kan ik dit bedrag goed voor gebruiken.”

Uitreiking op televisie
De uitreiking aan Gerben uit Zwolle was afgelopen zondag 21 maart te zien in ‘VriendenLoterij De Winnaars’. De uitzending is
hier terug te kijken.

Win-win
Bij de VriendenLoterij winnen niet alleen deelnemers, maar ook maatschappelijke initiatieven die mensen met onvoldoende middelen en mogelijkheden een steuntje in de rug geven. Minimaal 40 procent van de maandelijkse inleg van alle deelnemers gaat naar 46 goede doelen die actief zijn op het gebied van gezondheid en welzijn en bijna 3.300 clubs, verenigingen en stichtingen in Nederland.

Deel dit bericht

Deel op: Twitter
Deel op: Facebook
Deel op: LinkedIn