Amsterdam,
26
november
2018
|
15:52
Europe/Amsterdam

‘Geweldige belevenis’ voor Monique uit Zoetermeer tijdens Feyenoord - FC Groningen dankzij VriendenLoterij

Monique van Wieringen (55) uit Zoetermeer zag zondag 25 november de wedstrijd Feyenoord - FC Groningen in De Kuip in Rotterdam van wel heel dichtbij. Monique won in de trekking van de VriendenLoterij een plaats in een speciale VIP dug-out direct aan het veld. Samen met haar man en twee vrienden zag Monique de wedstrijd vanuit deze speciale dug-out hoe Feyenoord een 1-0 overwininning behaalde op FC Groningen.

Monique: “Ik steun al tien jaar de jeugdopleiding en maatschappelijke initiatieven van Feyenoord via de VriendenLoterij. Helemaal geweldig dat ik nu deze bijzondere wedstrijdkaarten won voor de wedstrijd Feyenoord – FC Groningen. Om een wedstrijd vanuit de VIP dug-out aan het veld te zien was een geweldige belevenis.”

Ruim 1,3 miljoen euro voor jeugdopleiding Feyenoord
VriendenLoterij-deelnemers hebben de mogelijkheid om voor een zelfgekozen organisatie (goed doel, club of vereniging) mee te spelen. Veel deelnemers kiezen ervoor om de jeugdopleiding van hun favoriete Eredivisieclub als begunstigde aan te wijzen. De jeugdopleiding van Feyenoord is de meest gesteunde jeugdopleiding van de VriendenLoterij en ontving dit jaar een bijdrage van ruim 1,3 miljoen euro. In totaal verdeelde de Loterij ruim 4,4 miljoen euro onder jeugdopleidingen van Eredivisieclubs.

De clubs gebruiken de schenking aan de jeugdopleiding onder andere voor scholing, zodat jeugdspelers naast hun voetbalopleiding op een toekomst in de maatschappij worden voorbereid. Niet alle jeugdspelers stromen namelijk door naar het betaalde voetbal.

Deel dit bericht

Deel op: Twitter
Deel op: Facebook
Deel op: LinkedIn