Amsterdam,
29
januari
2018
|
12:12
Europe/Amsterdam

Hartenwens vrijwilliger Roos uit Amsterdam-Oost in vervulling dankzij VriendenLoterij

Een grote verrassing van de VriendenLoterij voor Roos Dwarka (81) uit Amsterdam-Oost. Vereniging AANEEN deed voor haar een aanvraag bij het VriendenFonds van de VriendenLoterij. Daarmee gaat haar hartenwens in vervulling: Roos gaat haar familie in Suriname opzoeken en twee kooksessies verzorgen in twee kinderweeshuizen in Suriname.

Palmira Lieuw, directeur bij Vereniging AANEEN: “Roos is ruim drie jaar vrijwilliger bij AANEEN. Ze is slecht ter been, maar dat weerhoudt haar niet om zich met hart en ziel voor haar medemens in te zetten. Koken is haar lust en haar leven. Met haar scootmobiel koopt ze verse producten op de markt, om daar vervolgens een heerlijke maaltijd van te maken voor de bewoners van het seniorenhuis. Ze vindt het ontzettend belangrijk om deze mensen te blijven bezoeken. Geweldig dat we iets kunnen terugdoen en haar hebben kunnen verrassen met een reis naar Suriname. AANEEN ondersteunt ook weeshuizen in Suriname. Roos zal hier – tijdens haar bezoek aan Suriname – twee kookmiddagen organiseren. Geweldig!”

Roos Dwarka (81) is blij verrast: “Wat heerlijk dat ik nu mijn familie, onder wie mijn zoon en kleinkinderen in Suriname, weer eens kan opzoeken. En geweldig om daar ook twee kooksessies te mogen verzorgen. Ik kijk er heel erg naar uit!”

VriendenFonds van de VriendenLoterij vervult hartenwensen
Het hele jaar kunnen goede doelen, clubs, verenigingen en andere maatschappelijke organisaties een aanvraag doen om iemand in het zonnetje te zetten. www.vriendenloterij.nl/vriendenfonds

Deel dit bericht

Deel op: Twitter
Deel op: Facebook
Deel op: LinkedIn