Amsterdam,
13
januari
2021
|
08:44
Europe/Amsterdam

Hitsong ‘Zing met me mee’ in nieuw jasje voor campagne VriendenLoterij Bingo

Gerard Joling brengt sing-a-long ‘Bingo mee tot morgenvroeg’ uit voor nieuwe campagne VriendenLoterij Bingo

Samenvatting

Gerard Joling schittert in de reclame van de VriendenLoterij Bingo om aandacht te geven aan het nieuwe spelconcept van VriendenLoterij Bingo, waarbij deelnemers wekelijks met een Bingospel kans maken op tachtigduizend prijzen. VriendenLoterij-ambassadeur Gerard Joling giet zijn hit ‘Zing met me mee’ in de reclame in een nieuw jasje: “Bingo mee tot morgenvroeg, lekker thuis: coronaproof”.

In deze crossmediale campagne duikt naast Gerard Joling ook VriendenLoterij-ambassadeur Irene Moors op diverse creatieve manieren op in radiospots, online video’s, en op sociale media. Gerard: “Het leuke is dat er ondertiteling bij de commercial zit, dus iedereen kan vanuit huis meezingen tot morgenvroeg!”

Win-win
In september vorig jaar lanceerde de VriendenLoterij een nieuw spelconcept en werd de VriendenLoterij ‘VriendenLoterij Bingo’. In het nieuwe spelconcept maken deelnemers tijdens de wekelijkse Bingotrekking kans op de hoofdprijs van 100.000 euro, en nog vele andere (geld)prijzen. Met hun deelname maken deelnemers niet alleen zelf kans op prijzen, maar steunen zij ook maatschappelijke initiatieven die mensen met onvoldoende middelen en mogelijkheden een steuntje in de rug geven.

Deel dit bericht

Deel op: Twitter
Deel op: Facebook
Deel op: LinkedIn