Amsterdam,
21
juli
2021
|
12:25
Europe/Amsterdam

Hjalmar uit Doetinchem verrast met 100.000 euro van VriendenLoterij Bingo

Samenvatting

Een grote verrassing voor Hjalmar uit Doetinchem. Hij heeft in de wekelijkse Bingotrekking van VriendenLoterij Bingo een bedrag van 100.000 euro gewonnen. VriendenLoterij-ambassadeur Wolter Kroes reikte de cheque onlangs op gepaste afstand aan Hjalmar uit.

Op de vraag of Hjalmar (36) nog dromen heeft, antwoordt hij: “We willen graag op reis naar Zuid-Afrika als het weer kan”. Als Hjalmar de cheque van 100.000 euro uit de enveloppe schuift, reageert hij overdonderd: “Nee, dit kan niet. Dank je wel!”

Uitreiking op televisie
De uitreiking in Doetinchem was op zondag 11 juli te zien in ‘VriendenLoterij De Winnaars’. De uitzending is hier terug te kijken.

Win-win
Bij de VriendenLoterij winnen niet alleen deelnemers, maar ook maatschappelijke initiatieven die mensen met onvoldoende middelen en mogelijkheden een steuntje in de rug geven. Minimaal 40 procent van de maandelijkse inleg van alle deelnemers gaat naar 46 goede doelen die actief zijn op het gebied van gezondheid en welzijn en bijna 3.300 clubs, verenigingen en stichtingen in Nederland.

Deel dit bericht

Deel op: Twitter
Deel op: Facebook
Deel op: LinkedIn