Amsterdam,
31
januari
2020
|
13:20
Europe/Amsterdam

Hockeyclub Klein Zwitserland uit Den Haag ontvangt 3.000 euro extra van VriendenLoterij

“Geweldig! We gaan investeren in onze jeugd en nieuwe goaltjes”

Een grote verrassing voor Hockeyclub Klein Zwitserland uit Den Haag. De club is de meest succesvolle deelnemer aan de ‘Samen voor je Club’-actie van de VriendenLoterij en ontvangt daarom eenmalig een extra bijdrage van 3.000 euro. HC Klein Zwitserland gaat het bedrag investeren in de jeugd en in onder andere nieuwe goaltjes.

Klaas Jan Kakebeeke, sponsorcommissie bij HC Klein Zwitserland: “Ik ben ontzettend blij en enorm verrast! Wát een mooi bedrag. We investeren een gedeelte van het bedrag in onze jeugd. Daarnaast gaan er onder andere nieuwe goaltjes aangeschaft worden.” 

Samen voor je Club
Tijdens de ‘Samen voor je Club’-actie strijden clubs, verenigingen en stichtingen tegen elkaar vanuit hun eigen clubhuis. Doel van de actie is de structurele inkomsten vanuit de VriendenLoterij te vergroten. De belactie van HC Klein Zwitserland leverde de club maar liefst 154 loten op. Daarmee scoorde de club in november 2019 de eerste plaats. Daarnaast wordt er drie maanden lang iedere maand in totaal 7.500 euro verdeeld onder de vijf best scorende clubs, verenigingen en stichtingen. Met dit bedrag kunnen zij net zoals HC Klein Zwitserland een project verwezenlijken voor hun eigen club of vereniging. 

Structurele financiële steun
Deelnemers van de VriendenLoterij hebben de mogelijkheid om voor een zelfgekozen organisatie mee te spelen. Steeds vaker kiezen deelnemers ervoor om hun eigen club, vereniging of stichting, zoals de voetbalclub, te steunen. Clubs, verenigingen en stichtingen die nog niet aangesloten zijn bij de VriendenLoterij kunnen zich aanmelden via: www.vriendenloterij.nl/clubs

Deel dit bericht

Deel op: Twitter
Deel op: Facebook
Deel op: LinkedIn