Amsterdam,
31
oktober
2017
|
16:06
Europe/Amsterdam

HSV De Zuidvogels uit Huizen ontvangt 3.000 euro extra van VriendenLoterij

Een grote verrassing voor voetbalvereniging HSV De Zuidvogels uit Huizen van de VriendenLoterij. De club is de succesvolste deelnemer aan de Samen voor je Club-actie in september en ontvangt daarom eenmalig een extra bijdrage van 3.000 euro. De actie is een initiatief van de VriendenLoterij om clubs en verenigingen in Nederland op een sympathieke en structurele manier financieel te ondersteunen. HSV De Zuidvogels gaat het geld gebruiken om de kleedkamers en kantine te verbouwen.

Koos Bakker, voorzitter bij HSV De Zuidvogels: “Wat een verrassing! Dit is de kroon op onze inspanning, complimenten voor het belteam. We willen de kantine verbouwen. En er komt een nieuwe vleugel met kleedkamers en een terras met een ingang naar de kantine. Voor ons als club zijn deze extra inkomsten erg belangrijk, het helpt ons bij de realisatie van de verbouwing.”

De helft van ieder verkocht lot komt direct ten goede aan de clubkas van de club. De belactie van HSV De Zuidvogels leverde de club maar liefst 80 loten op. Daarmee scoorde de club in september de eerste plaats. Als de 80 loten een jaar blijven meespelen, dan kan HSV De Zuidvogels 7.520 euro bijschrijven aan de clubkas.

Samen voor je Club
Het is voor het eerst dat de VriendenLoterij de Samen voor je Club-actie organiseert. Tijdens deze actie strijden clubs en verenigingen tegen elkaar vanuit hun eigen clubhuis. Doel van de actie is de structurele inkomsten vanuit de VriendenLoterij te vergroten. Drie maanden lang wordt er iedere maand in totaal 7.000 euro verdeeld onder de vijf best scorende clubs en verenigingen. Op 1 december 2017 loopt de Samen voor de Club-actie af.

Structurele financiële steun
Deelnemers van de VriendenLoterij hebben de mogelijkheid om voor een zelfgekozen organisatie mee te spelen. Steeds vaker kiezen deelnemers ervoor om hun eigen club of vereniging, zoals de voetbalclub, te steunen. Clubs en verenigingen die nog niet aangesloten zijn bij de VriendenLoterij kunnen zich aanmelden via: www.vriendenloterij.nl/clubs

Deel dit bericht

Deel op: Twitter
Deel op: Facebook
Deel op: LinkedIn