Amsterdam,
17
juli
2017
|
00:00
Europe/Amsterdam

Ibrahim uit Wolvega verrast met auto van VriendenLoterij in eigen garage

Een grote verrassing voor de 22-jarige Ibrahim uit Wolvega. Hij heeft in de junitrekking van de VriendenLoterij een Volkswagen Polo én 10.000 euro gewonnen. Wolter Kroes, ambassadeur van de VriendenLoterij, verraste Ibrahim donderdag met de vonkelnieuwe auto en de cheque terwijl Ibrahim met zijn broers aan het werk was in zijn garage.

Ibrahim en zijn broers zijn door het dolle. Ibrahim: “Nee! Dit meen je niet! Ik vond het al helemaal leuk dat jullie langskwamen met een bosje bloemen. Maar dat ik dan een auto en ook nog eens 10.000 euro win, wow! Ik heb er geen woorden voor.”

Uitreiking bij RTL 4
De uitreiking aan Ibrahim uit Wolvega is op zondag 6 augustus te zien in het televisieprogramma ‘VriendenLoterij De Winnaars’, dat iedere zondag rond 19.20 uur wordt uitgezonden bij RTL 4.

Bij de VriendenLoterij winnen niet alleen deelnemers, maar ook maatschappelijke initiatieven die mensen met onvoldoende middelen en mogelijkheden een steuntje in de rug geven. De helft van de maandelijkse inleg van alle deelnemers gaat naar 48 goede doelen die actief zijn op het gebied van gezondheid en welzijn en meer dan 3.000 clubs en verenigingen in Nederland.

Deel dit bericht

Deel op: Twitter
Deel op: Facebook
Deel op: LinkedIn