Amsterdam,
05
februari
2018
|
13:45
Europe/Amsterdam

Ilona uit Halfweg op ereplaats bij Ajax- NAC Breda dankzij VriendenLoterij

Ilona Karpes uit Halfweg zag zondag de wedstrijd Ajax- NAC Breda in de Amsterdam ArenA van wel heel dichtbij. Zij won in de trekking van de VriendenLoterij een plaats op een speciale Fieldseat: een luxe, pluche stoel direct aan het veld. Samen met haar man, zoon en beste vriend zag Ilona hoe Ajax met 3-1 van NAC Breda won. 

Ilona Karpes uit Halfweg: “Geweldig om zo met z’n viertjes aan het veld te zitten. Ik dacht dat we met een grote groep winnaars zouden zijn, maar dat bleek niet zo te zijn. We zaten super exclusief met z’n vieren aan het veld. Geweldig! Op deze manier is het wel heel speciaal om een voetbalwedstrijd mee te maken.”

Ruim 1 miljoen euro voor jeugdopleiding Ajax
VriendenLoterij-deelnemers hebben de mogelijkheid om voor een zelfgekozen organisatie (goed doel, club of vereniging) mee te spelen. Veel deelnemers kiezen ervoor om de jeugdopleiding van hun favoriete Eredivisieclub als begunstigde aan te wijzen. De jeugdopleiding van Ajax is een van de meest gesteunde jeugdopleidingen van de VriendenLoterij en ontving dit jaar een bijdrage van ruim 1 miljoen euro. In totaal verdeelde de Loterij ruim 4 miljoen euro onder jeugdopleidingen van Eredivisieclubs.De clubs gebruiken de schenking aan de jeugdopleiding onder andere voor scholing, zodat jeugdspelers naast hun voetbalopleiding op een toekomst in de maatschappij worden voorbereid. Niet alle jeugdspelers stromen namelijk door naar het betaalde voetbal.

Deel dit bericht

Deel op: Twitter
Deel op: Facebook
Deel op: LinkedIn