Amsterdam,
25
september
2017
|
00:00
Europe/Amsterdam

Inge (55) uit Helmond wint 10.000 euro in VriendenLoterij PrijzenMarathon

Goed nieuws voor Inge (55) uit Helmond. Zij wint tijdens de nationale actie ‘VriendenLoterij PrijzenMarathon voor Het Vergeten Kind’ een geldprijs van 10.000 euro. Inge werd vrijdag thuis verrast met haar prijs.

In augustus en september organiseert de VriendenLoterij samen met Het Vergeten Kind een nationale actie voor kinderen met een instabiele of onveilige thuissituatie. Inge uit Helmond is net ingestapt op deze actie en valt nu direct al in de prijzen.

Inge: “Ik ben speciaal voor Het Vergeten Kind gaan meespelen. Kinderen zijn kwetsbaar en vaak het slachtoffer van iets waar zijzelf niets aan kunnen doen. Daarom steun ik goede doelen die opkomen voor kinderen. Dat ik nu zelf ook in de prijzen val is geweldig! Hiervan kunnen we lekker op vakantie en misschien kopen we een nieuwe keuken.”

Over de VriendenLoterij – nationale actie voor Het Vergeten Kind
Bij de VriendenLoterij winnen niet alleen deelnemers, maar ook maatschappelijke initiatieven die mensen met onvoldoende middelen en mogelijkheden een steuntje in de rug geven.

Op dit moment organiseert de loterij samen met Het Vergeten Kind de VriendenLoterij PrijzenMarathon. Iedereen die tot en met 30 september gaat meespelen, draagt met de helft van ieder lot direct bij aan de bouw van één grote, liefdevolle plek voor tienduizenden kwetsbare kinderen in Nederland: Het Huis van Het Vergeten Kind in Almere. Hier kunnen kinderen met een instabiele of onveilige thuissituatie hun zorgen en ellende opzijzetten. Kijk voor meer informatie op vriendenloterij.nl/aandacht.

Deel dit bericht

Deel op: Twitter
Deel op: Facebook
Deel op: LinkedIn