Amsterdam,
10
december
2018
|
17:48
Europe/Amsterdam

Inwoner Bergen op Zoom wint ereplaats Feyenoord - VVV-Venlo bij VriendenLoterij

Ronald van Waas (52) uit Bergen op Zoom zag donderdag 6 december de wedstrijd Feyenoord- VVV-Venlo in De Kuip in Rotterdam van wel heel dichtbij. Ronald won in de trekking van de VriendenLoterij een plaats in een speciale VIP dug-out direct aan het veld. Samen met zijn drie neefjes zag hij hoe Feyenoord met 4-1 won van VVV-Venlo.

Ronald (52) uit Bergen op Zoom: "Ik ga zo nu en dan naar een wedstrijd van Feyenoord maar niet eerder zag ik het spel van zo dichtbij! Het was een geweldige ervaring en we zijn zeer goed begeleid: het ontbrak ons aan niets."

Ruim 1,3 miljoen euro voor jeugdopleiding Feyenoord
VriendenLoterij-deelnemers hebben de mogelijkheid om voor een zelfgekozen organisatie (goed doel, club of vereniging) mee te spelen. Veel deelnemers kiezen ervoor om de jeugdopleiding van hun favoriete Eredivisieclub als begunstigde aan te wijzen. De jeugdopleiding van Feyenoord is de meest gesteunde jeugdopleiding van de VriendenLoterij en ontving dit jaar een bijdrage van ruim 1,3 miljoen euro. In totaal verdeelde de Loterij ruim 4,4 miljoen euro onder jeugdopleidingen van Eredivisieclubs.

De clubs gebruiken de schenking aan de jeugdopleiding onder andere voor scholing, zodat jeugdspelers naast hun voetbalopleiding op een toekomst in de maatschappij worden voorbereid. Niet alle jeugdspelers stromen namelijk door naar het betaalde voetbal.

Deel dit bericht

Deel op: Twitter
Deel op: Facebook
Deel op: LinkedIn