Amsterdam,
01
oktober
2018
|
16:10
Europe/Amsterdam

Inwoner Putten wint ereplaats Feyenoord – Vitesse bij VriendenLoterij

Ruud Lubbersen (33) uit Putten zag zondag 30 september de wedstrijd Feyenoord - Vitesse in De Kuip in Rotterdam van wel heel dichtbij. Ruud won in de trekking van de VriendenLoterij een plaats in een speciale VIP dug-out direct aan het veld. Samen met zijn zoon, broer en vriend zag hij hoe Feyenoord met 2-1 won van Vitesse.

Ruud Lubbersen (33) uit Putten: “Wát was dit een mooie ervaring! Het is al geweldig om zo dicht aan het veld te zitten, maar dat Feyenoord ook nog de winst heeft weten te pakken, is natuurlijk helemaal mooi!”

Ruim 1,3 miljoen euro voor jeugdopleiding Feyenoord
VriendenLoterij-deelnemers hebben de mogelijkheid om voor een zelfgekozen organisatie (goed doel, club of vereniging) mee te spelen. Veel deelnemers kiezen ervoor om de jeugdopleiding van hun favoriete Eredivisieclub als begunstigde aan te wijzen. De jeugdopleiding van Feyenoord is de meest gesteunde jeugdopleiding van de VriendenLoterij en ontving dit jaar een bijdrage van ruim 1,3 miljoen euro. In totaal verdeelde de Loterij ruim 4,4 miljoen euro onder jeugdopleidingen van Eredivisieclubs.

De clubs gebruiken de schenking aan de jeugdopleiding onder andere voor scholing, zodat jeugdspelers naast hun voetbalopleiding op een toekomst in de maatschappij worden voorbereid. Niet alle jeugdspelers stromen namelijk door naar het betaalde voetbal.

Deel dit bericht

Deel op: Twitter
Deel op: Facebook
Deel op: LinkedIn