Amsterdam,
16
april
2018
|
18:18
Europe/Amsterdam

Inwoner Rotterdam wint ereplaats Feyenoord-FC Utrecht bij VriendenLoterij

Michel Jourdan uit Rotterdam zag zondag de wedstrijd Feyenoord-FC Utrecht in De Kuip in Rotterdam van wel heel dichtbij. Michel won in de trekking van de VriendenLoterij een plaats in een speciale VIP dug-out direct aan het veld. Samen met zijn zoon en twee vrienden zag hij vanuit deze speciale dug-out hoe Feyenoord met 3-1 won van FC Utrecht.

“Wát was dit geweldig om mee te maken! Ik ga wel vaker naar een thuiswedstrijd van Feyenoord, maar dan zit ik niet op zo’n mooie plek. De VriendenLoterij VIP dug-out zit direct aan het veld, dit zijn de beste plaatsen in het stadion!”, aldus de enthousiaste Michel Jourdan.

Ruim 1,3 miljoen euro voor jeugdopleiding Feyenoord
VriendenLoterij-deelnemers hebben de mogelijkheid om voor een zelfgekozen organisatie (goed doel, club of vereniging) mee te spelen. Veel deelnemers kiezen ervoor om de jeugdopleiding van hun favoriete Eredivisieclub als begunstigde aan te wijzen. De jeugdopleiding van Feyenoord is de meest gesteunde jeugdopleiding van de VriendenLoterij en ontving dit jaar een bijdrage van ruim 1,3 miljoen euro. In totaal verdeelde de Loterij ruim 4,4 miljoen euro onder jeugdopleidingen van Eredivisieclubs.

De clubs gebruiken de schenking aan de jeugdopleiding onder andere voor scholing, zodat jeugdspelers naast hun voetbalopleiding op een toekomst in de maatschappij worden voorbereid. Niet alle jeugdspelers stromen namelijk door naar het betaalde voetbal.

Deel dit bericht

Deel op: Twitter
Deel op: Facebook
Deel op: LinkedIn