Amsterdam,
21
november
2017
|
00:00
Europe/Amsterdam

Inwoner uit Bergen wint 330.000 euro in VriendenLoterij

Een grote verrassing voor een inwoner uit Bergen. Hij heeft in de oktobertrekking van de VriendenLoterij 330.000 euro gewonnen. 

De winnaar is blij verrast: “Ik dacht altijd zo’n groot geldbedrag winnen, dat gebeurt ons nooit. Maar het is toch gebeurd, fantastisch! We hebben nog geen concrete plannen wat we met de geldprijs willen doen, we laten het nog even bezinken. Eerst nog even nagenieten van het goede nieuws.”

VriendenPuntenPrijs
De winnaar uit Bergen heeft de zogenaamde VriendenPuntenPrijs gewonnen. Dit is een prijs die elke twee maanden wordt uitgereikt, naast de reguliere prijzen. De hoogte van het gewonnen bedrag wordt bepaald door het aantal opgebouwde VriendenPunten. In deze video is te zien hoe VriendenPunten precies werken: ‘Wat zijn VriendenPunten?

Win-win
Bij de VriendenLoterij winnen niet alleen deelnemers, maar ook maatschappelijke initiatieven die mensen met onvoldoende middelen en mogelijkheden een steuntje in de rug geven. De helft van de maandelijkse inleg van alle deelnemers gaat naar 48 goede doelen die actief zijn op het gebied van gezondheid en welzijn en meer dan 3.000 clubs en verenigingen in Nederland.

Deel dit bericht

Deel op: Twitter
Deel op: Facebook
Deel op: LinkedIn