Amsterdam,
23
oktober
2018
|
13:43
Europe/Amsterdam

Ivo (26) uit Nijmegen wint 100.000 euro in VriendenLoterij PrijzenMarathon

Goed nieuws voor Ivo (26) uit Nijmegen. Hij wint tijdens de nationale actie ‘VriendenLoterij PrijzenMarathon voor Metakids’ een geldprijs van 100.000 euro. Ivo werd uitgenodigd in het Goffertstadion van voetbalclub N.E.C. voor een rondleiding. Toen hij samen met zijn vrienden op de middenstip stond, werd Ivo verrast door VriendenLoterij-ambassadeur Gerard Joling.

Ivo staat perplex wanneer hij zijn cheque uit de envelop trekt: “Sodeknetter! 100.000 euro. Dat is heel veel. Dankjewel!”

Deze maand organiseert de VriendenLoterij samen met Metakids een nationale actie voor kinderen met een metabole ziekte. Daarom werd Ivo op deze bijzondere manier verrast. De uitreiking aan Ivo werd uitgezonden bij RTL 4 en is hier online terug te zien.

VriendenLoterij PrijzenMarathon voor Metakids
Ruim 10.000 gezinnen in Nederland hebben één of meer kinderen met een metabole ziekte. Hun stofwisseling werkt niet goed en dat sloopt hun lichaam. Metabole ziekten zijn zelfs een van de grootste doodsoorzaken onder kinderen in Nederland. Op dit moment organiseert de VriendenLoterij samen met Metakids de VriendenLoterij PrijzenMarathon. Iedereen die tot en met 31 oktober gaat meespelen, draagt met de helft van ieder lot direct bij aan een landelijk samenwerkingsverband voor onderzoek en behandeling, zodat kinderen met een metabole ziekte snel en blijvend geholpen kunnen worden.

Kijk voor meer informatie op vriendenloterij.nl/metakids.

Deel dit bericht

Deel op: Twitter
Deel op: Facebook
Deel op: LinkedIn