Amsterdam,
19
maart
2019
|
13:01
Europe/Amsterdam

Jacobus uit Den Haag op ereplaats bij Feyenoord – Willem II dankzij VriendenLoterij

Jacobus uit Den Haag zag zaterdag de wedstrijd Feyenoord – Willem II in De Kuip van wel heel dichtbij. Hij won in de trekking van de VriendenLoterij een ereplaats direct aan het veld. In een speciaal ingerichte VIP dug-out zag Jacobus de wedstrijd van wel heel dichtbij, samen met zijn zoons en kleinzoon. De wedstrijd eindigde in 2-3 in het voordeel van Willem II.

Jacobus Duindam uit Den Haag vond het een bijzondere ervaring: “Ik heb een seizoenskaart, dus ik ben bijna elke wedstrijd aanwezig. Maar deze ervaring, de wedstrijd van zó dichtbij kunnen volgen, was heel speciaal!”

Ruim 1,4 miljoen euro voor jeugdopleiding Feyenoord
VriendenLoterij-deelnemers hebben de mogelijkheid om voor een zelfgekozen organisatie (goed doel, club of vereniging) mee te spelen. Veel deelnemers kiezen ervoor om de jeugdopleiding van hun favoriete Eredivisieclub als begunstigde aan te wijzen. De jeugdopleiding van Feyenoord is een van de meest gesteunde jeugdopleidingen van de VriendenLoterij en ontving in 2019 een bijdrage van ruim 1,4 miljoen euro.
De clubs gebruiken de schenking aan de jeugdopleiding onder andere voor scholing, zodat jeugdspelers naast hun voetbalopleiding op een toekomst in de maatschappij worden voorbereid. Niet alle jeugdspelers stromen namelijk door naar het betaalde voetbal.

Deel dit bericht

Deel op: Twitter
Deel op: Facebook
Deel op: LinkedIn