Amsterdam,
01
september
2017
|
00:00
Europe/Amsterdam

Jasper uit Elst wint interieurcheque van 5.000 euro bij VriendenLoterij

Goed nieuws voor Jasper uit Elst. Hij won bij de VriendenLoterij een vtwonen cadeaukaart, ter waarde van 5.000 euro. Jasper werd thuis verrast met zijn prijs.

Jasper kan zijn geluk niet op: “Ik heb gekozen voor de vtwonen cadeaukaart in plaats van voor de geluidsset of de e-bikes. Het is maar een klein stukje naar de kroeg. Dat vind ik zonde. Het wordt hoog tijd dat ik het huis uit ga en ga samenwonen met mijn vriendin. Deze prijs is helemaal top!”

Deze maand organiseert de VriendenLoterij samen met Het Vergeten Kind een nationale actie voor kinderen met een instabiele of onveilige thuissituatie. De uitreiking aan Jasper gebeurde daarom op een speciale manier. Hij kon kiezen uit drie medailles die symbool staan voor drie verschillende prijzen.

Uitreiking in Elst te zien op tv
De uitreiking van de prijs werd gisteravond uitgezonden op RTL 4 en is hier online terug te zien. De video mag voor redactionele doeleinden worden doorgeplaatst.

Over de VriendenLoterij – nationale actie voor Het Vergeten Kind
Bij de VriendenLoterij winnen niet alleen deelnemers, maar ook maatschappelijke initiatieven die mensen met onvoldoende middelen en mogelijkheden een steuntje in de rug geven.

Op dit moment organiseert de loterij samen met Het Vergeten Kind de VriendenLoterij PrijzenMarathon. Iedereen die tot en met 30 september gaat meespelen met de VriendenLoterij, draagt bij aan de bouw van één grote, liefdevolle plek voor tienduizenden kwetsbare kinderen in Nederland: Het Huis van Het Vergeten Kind. Hier kunnen kinderen met een instabiele of onveilige thuissituatie hun zorgen en ellende opzij zetten. Kijk voor meer informatie op vriendenloterij.nl/aandacht.

Deel dit bericht

Deel op: Twitter
Deel op: Facebook
Deel op: LinkedIn