Amsterdam,
25
september
2017
|
00:00
Europe/Amsterdam

Jeanette (45) uit Slochteren wint 10.000 euro in VriendenLoterij PrijzenMarathon

Goed nieuws voor Jeanette (45) uit Slochteren. Zij wint tijdens de nationale actie ‘VriendenLoterij PrijzenMarathon voor Het Vergeten Kind’ een geldprijs van 10.000 euro. Jeanette werd zaterdag thuis verrast met haar prijs.

In augustus en september organiseert de VriendenLoterij samen met Het Vergeten Kind een nationale actie voor kinderen met een instabiele of onveilige thuissituatie. Jeanette uit Slochteren is net ingestapt op deze actie en valt nu direct al in de prijzen.

Jeanette, eigenaresse van een dierenspeciaalzaak, is blij met haar prijs: “Een nieuwe stoel voor in de woonkamer staat al heel lang op ons verlanglijstje. En nu kunnen we komend jaar ook nog twee weken op vakantie, in plaats van één! Ik speelde al mee met de VriendenLoterij, maar voor deze actie heb ik een extra lot genomen. Ik was geschokt toen ik hoorde hoeveel kinderen in Nederland geen prettige jeugd hebben. Ik dacht eigenlijk dat dit in Nederland niet meer voorkwam.”

Over de VriendenLoterij – nationale actie voor Het Vergeten Kind
Bij de VriendenLoterij winnen niet alleen deelnemers, maar ook maatschappelijke initiatieven die mensen met onvoldoende middelen en mogelijkheden een steuntje in de rug geven.

Op dit moment organiseert de loterij samen met Het Vergeten Kind de VriendenLoterij PrijzenMarathon. Iedereen die tot en met 30 september gaat meespelen, draagt met de helft van ieder lot direct bij aan de bouw van één grote, liefdevolle plek voor tienduizenden kwetsbare kinderen in Nederland: Het Huis van Het Vergeten Kind in Almere. Hier kunnen kinderen met een instabiele of onveilige thuissituatie hun zorgen en ellende opzijzetten. Kijk voor meer informatie op vriendenloterij.nl/aandacht.

Deel dit bericht

Deel op: Twitter
Deel op: Facebook
Deel op: LinkedIn