Amsterdam,
19
augustus
2019
|
16:25
Europe/Amsterdam

Jeanette uit Amsterdam-Noord per cruise naar de Noordpool dankzij 25.000 euro van VriendenLoterij

Een grote verrassing voor Jeanette (71) uit Amsterdam-Noord. Zij heeft in de julitrekking van de VriendenLoterij 25.000 euro gewonnen. Wolter Kroes, ambassadeur van de VriendenLoterij, verraste Jeanette en haar man Jaap vrijdag thuis met taart en de cheque.

Jeanette (71) is blij verrast: “Jaap en ik zijn al meer dan 50 jaar getrouwd. Ik ben van Thaise afkomst en houd erg van de warmte, maar mijn man zoekt liever de kou op. Van dit bedrag gaan we voor de kou: het lijkt ons heel bijzonder om een cruise te maken richting de Noordpool.”

Uitreiking bij RTL 4
De uitreiking aan Jeanette uit Amsterdam-Noord is op zondag 15 september te zien in het televisieprogramma ‘VriendenLoterij De Winnaars’, dat iedere zondag rond 19.20 uur wordt uitgezonden bij RTL 4.

Win-win
Bij de VriendenLoterij winnen niet alleen deelnemers, maar ook maatschappelijke initiatieven die mensen met onvoldoende middelen en mogelijkheden een steuntje in de rug geven. De helft van de maandelijkse inleg van alle deelnemers gaat naar 47 goede doelen die actief zijn op het gebied van gezondheid en welzijn en meer dan 3.300 clubs, verenigingen en stichtingen in Nederland.

Deel dit bericht

Deel op: Twitter
Deel op: Facebook
Deel op: LinkedIn