Amsterdam,
09
oktober
2018
|
15:44
Europe/Amsterdam

Jerry (53) uit Boekel wint een auto in VriendenLoterij PrijzenMarathon

Goed nieuws voor Jerry (53) uit Boekel. Hij wint tijdens de nationale actie ‘VriendenLoterij PrijzenMarathon voor Metakids’ een auto. Jerry was nietsvermoedend aan het werk toen VriendenLoterij-ambassadeur Dennis van der Geest hem onder leiding van een brassband kwam verrassen. Buiten stond een gloednieuwe auto voor hem klaar.

Jerry reageerde geëmotioneerd: “Ik heb nog nooit een eigen auto gehad. Dit is niet te geloven.”

Deze maand organiseert de VriendenLoterij samen met Metakids een nationale actie voor kinderen met een metabole ziekte. Daarom werd Jerry op deze bijzondere manier verrast. De uitreiking aan Jerry werd gisteravond uitgezonden bij RTL 4 en is hier online terug te zien.

VriendenLoterij PrijzenMarathon voor Metakids
Ruim 10.000 gezinnen in Nederland hebben één of meer kinderen met een metabole ziekte. Hun stofwisseling werkt niet goed en dat sloopt hun lichaam. Metabole ziekten zijn zelfs een van de grootste doodsoorzaken onder kinderen in Nederland. Op dit moment organiseert de VriendenLoterij samen met Metakids de VriendenLoterij PrijzenMarathon. Iedereen die tot en met 31 oktober gaat meespelen, draagt met de helft van ieder lot direct bij aan een landelijk samenwerkingsverband voor onderzoek en behandeling, zodat kinderen met een metabole ziekte snel en blijvend geholpen kunnen worden.

Kijk voor meer informatie op vriendenloterij.nl/metakids.

Deel dit bericht

Deel op: Twitter
Deel op: Facebook
Deel op: LinkedIn