Amsterdam,
08
juni
2021
|
10:01
Europe/Amsterdam

Jet uit Badhoevedorp verrast met 100.000 euro van VriendenLoterij Bingo

Samenvatting

Een grote verrassing voor Jet uit Badhoevedorp. Zij heeft in de wekelijkse Bingotrekking van VriendenLoterij Bingo een bedrag van 100.000 euro gewonnen. VriendenLoterij-ambassadeur Jan Versteegh reikte de cheque onlangs op gepaste afstand aan Jet uit.

Op de vraag of Jet nog wensen heeft, antwoordt zij: “Zonnepanelen!” Als Jet de cheque van 100.000 euro uit de enveloppe schuift, reageert ze geroerd: “Ik ben sprakeloos, het is ongelofelijk! Ik heb nog nooit zoveel in mijn handen gehad.”

Uitreiking op televisie
De uitreiking in Badhoevedorp was op zondag 6 juni te zien in ‘VriendenLoterij De Winnaars’. De uitzending is hier terug te kijken.

Win-win
Bij de VriendenLoterij winnen niet alleen deelnemers, maar ook maatschappelijke initiatieven die mensen met onvoldoende middelen en mogelijkheden een steuntje in de rug geven. Minimaal 40 procent van de maandelijkse inleg van alle deelnemers gaat naar 46 goede doelen die actief zijn op het gebied van gezondheid en welzijn en bijna 3.300 clubs, verenigingen en stichtingen in Nederland.

Deel dit bericht

Deel op: Twitter
Deel op: Facebook
Deel op: LinkedIn