Amsterdam,
13
oktober
2017
|
00:00
Europe/Amsterdam

Johannes uit Dieren wint 10.000 euro én een auto in VriendenLoterij PrijzenMarathon

Een grote verrassing voor Johannes uit Dieren. Hij heeft in de VriendenLoterij PrijzenMarathon 10.000 euro en een auto gewonnen. Dennis van der Geest, ambassadeur van de VriendenLoterij, verraste Johannes dinsdag met de cheque en de auto. 

Johannes is blij verrast: “Wat een geweldige prijs! Ik heb zelf geen rijbewijs, maar mijn zoon wel. De auto is dus voor hem. Hij woont bij mij in de straat dus ik ben meteen naar hem toegelopen om hem het goede nieuws te brengen. We zijn ontzettend blij!”

Uitreiking bij RTL 4
De uitreiking aan Johannes uit Dieren is op zondag 29 oktober te zien in het televisieprogramma ‘VriendenLoterij De Winnaars’, dat iedere zondag rond 19.20 uur wordt uitgezonden bij RTL 4.

Over de VriendenLoterij – nationale actie voor Het Vergeten Kind
Bij de VriendenLoterij winnen niet alleen deelnemers, maar ook maatschappelijke initiatieven die mensen met onvoldoende middelen en mogelijkheden een steuntje in de rug geven.

Tot en met 30 september organiseerde de loterij samen met Het Vergeten Kind de VriendenLoterij PrijzenMarathon. Iedereen die tot en met die datum ging meespelen met de VriendenLoterij, draagt bij aan de bouw van één grote, liefdevolle plek voor tienduizenden kwetsbare kinderen in Nederland: Het Huis van Het Vergeten Kind. Hier kunnen kinderen met een instabiele of onveilige thuissituatie hun zorgen en ellende opzijzetten. Kijk voor meer informatie op vriendenloterij.nl/aandacht.

Deel dit bericht

Deel op: Twitter
Deel op: Facebook
Deel op: LinkedIn