Amsterdam,
13
oktober
2017
|
00:00
Europe/Amsterdam

Johannes uit Leiderdorp wint 100.000 euro in VriendenLoterij PrijzenMarathon

Een grote verrassing voor Johannes uit Leiderdorp. Hij heeft in de VriendenLoterij PrijzenMarathon 100.000 euro gewonnen. Dennis van der Geest, ambassadeur van de VriendenLoterij, verraste Johannes dinsdag met de cheque.

Johannes is blij verrast: “Wat een fantastisch nieuws! Ik moet zeggen dat ik al veel heb meegemaakt in mijn leven en dat het me niet altijd heeft meegezeten. Ik heb een herseninfarct gehad, hartproblemen, een hartstilstand. Deze prijs komt als een groot geschenk. Ik koop er graag een nieuwe auto van, maar mijn zonen mogen er ook zeker van meegenieten. Wat fijn, heel erg bedankt!”

Uitreiking bij RTL 4
De uitreiking aan Johannes uit Leiderdorp is op zondag 12 november te zien in het televisieprogramma ‘VriendenLoterij De Winnaars’, dat iedere zondag rond 19.20 uur wordt uitgezonden bij RTL 4.

Over de VriendenLoterij – nationale actie voor Het Vergeten Kind
Bij de VriendenLoterij winnen niet alleen deelnemers, maar ook maatschappelijke initiatieven die mensen met onvoldoende middelen en mogelijkheden een steuntje in de rug geven.

Tot en met 30 september organiseerde de loterij samen met Het Vergeten Kind de VriendenLoterij PrijzenMarathon. Iedereen die tot en met die datum ging meespelen met de VriendenLoterij, draagt bij aan de bouw van één grote, liefdevolle plek voor tienduizenden kwetsbare kinderen in Nederland: Het Huis van Het Vergeten Kind. Hier kunnen kinderen met een instabiele of onveilige thuissituatie hun zorgen en ellende opzijzetten. Kijk voor meer informatie op vriendenloterij.nl/aandacht.

Deel dit bericht

Deel op: Twitter
Deel op: Facebook
Deel op: LinkedIn