Amsterdam,
23
oktober
2018
|
17:42
Europe/Amsterdam

John uit Ter Aar wint ereplaats Feyenoord - PEC Zwolle bij VriendenLoterij

John Markman (55) uit Ter Aar zag zondag 21 oktober de wedstrijd Feyenoord- PEC Zwolle in De Kuip in Rotterdam van wel heel dichtbij. John won in de trekking van de VriendenLoterij een plaats in een speciale VIP dug-out direct aan het veld. Samen met zijn vrouw, dochter en schoonzoon zag hij hoe Feyenoord met 3-0 won van PEC Zwolle.

John Markman reageerde enthousiast na zijn VIP-ervaring bij de wedstrijd Feyenoord-PEC Zwolle: "Wat een superleuke dag was dit! Ik ben wel vaker naar wedstrijden van Feyenoord geweest, maar niet eerder op zo'n mooie plek direct aan het veld. Super dat ik mijn vrouw, dochter en schoonzoon kon meenemen."

Ruim 1,3 miljoen euro voor jeugdopleiding Feyenoord
VriendenLoterij-deelnemers hebben de mogelijkheid om voor een zelfgekozen organisatie (goed doel, club of vereniging) mee te spelen. Veel deelnemers kiezen ervoor om de jeugdopleiding van hun favoriete Eredivisieclub als begunstigde aan te wijzen. De jeugdopleiding van Feyenoord is de meest gesteunde jeugdopleiding van de VriendenLoterij en ontving dit jaar een bijdrage van ruim 1,3 miljoen euro. In totaal verdeelde de Loterij ruim 4,4 miljoen euro onder jeugdopleidingen van Eredivisieclubs.

De clubs gebruiken de schenking aan de jeugdopleiding onder andere voor scholing, zodat jeugdspelers naast hun voetbalopleiding op een toekomst in de maatschappij worden voorbereid. Niet alle jeugdspelers stromen namelijk door naar het betaalde voetbal.

Deel dit bericht

Deel op: Twitter
Deel op: Facebook
Deel op: LinkedIn