Amsterdam,
15
februari
2021
|
14:52
Europe/Amsterdam

Joop en Greet uit Purmerend verrast met 100.000 euro van VriendenLoterij Bingo

Samenvatting

Een grote verrassing voor Joop en Greet uit Purmerend. Zij hebben in de wekelijkse Bingotrekking van VriendenLoterij Bingo een bedrag van 100.000 euro gewonnen. Wolter Kroes, ambassadeur van de VriendenLoterij, bracht onlangs het feestelijke nieuws via een videogesprek.

Joop en Greet reageren compleet overdonderd als zij de cheque van 100.000 euro zien verschijnen: “Dit meen je niet! Dit is echt onvoorstelbaar. We willen graag kunststof ramen en deuren en we gaan lekker op vakantie, als het weer kan.”

Uitreiking op televisie
De uitreiking aan Joop en zijn vrouw Greet was op 14 februari te zien in ‘VriendenLoterij De Winnaars’. De uitzending is
hier terug te kijken.

Win-win
Bij de VriendenLoterij winnen niet alleen deelnemers, maar ook maatschappelijke initiatieven die mensen met onvoldoende middelen en mogelijkheden een steuntje in de rug geven. Minimaal 40 procent van de maandelijkse inleg van alle deelnemers gaat naar 46 goede doelen die actief zijn op het gebied van gezondheid en welzijn en bijna 3.300 clubs, verenigingen en stichtingen in Nederland.

Deel dit bericht

Deel op: Twitter
Deel op: Facebook
Deel op: LinkedIn