Amsterdam,
05
april
2019
|
16:02
Europe/Amsterdam

Jordi uit Sint-Oedenrode beleeft PSV-PEC Zwolle vanuit eigen skybox dankzij VriendenLoterij

Jordi Verschuren uit Sint-Oedenrode zat afgelopen donderdag met 12 vrienden en familieleden in zijn eigen skybox in het Philips stadion. Hij won in de trekking van de VriendenLoterij een volledig verzorgde middag in de speciale VriendenBox: een bijzondere plek in het stadion waarbij het Jordi en zijn gezelschap aan niets ontbrak. Vanuit comfortabele stoelen en met perfect zicht op het veld zag Jordi hoe PSV de wedstrijd met 4-0 van PEC Zwolle won.

Jordi Verschuren uit Sint-Oedenrode bekeek de wedstrijd met veel plezier: “Normaal gesproken bekijk ik de wedstrijd vanuit vak T. Om de wedstrijd met vrienden en familie vanuit de VriendenBox te bekijken was wel een hele bijzondere ervaring!”

Ruim 470.000 euro voor jeugdopleiding PSV
VriendenLoterij-deelnemers hebben de mogelijkheid om voor een zelfgekozen organisatie (goed doel, club of vereniging) mee te spelen. Veel deelnemers kiezen ervoor om de jeugdopleiding van hun favoriete Eredivisieclub als begunstigde aan te wijzen. De jeugdopleiding van PSV ontving in 2019 een bijdrage van ruim 470.000 euro.De clubs gebruiken de schenking aan de jeugdopleiding onder andere voor scholing, zodat jeugdspelers naast hun voetbalopleiding op een toekomst in de maatschappij worden voorbereid. Niet alle jeugdspelers stromen namelijk door naar het betaalde voetbal.

Deel dit bericht

Deel op: Twitter
Deel op: Facebook
Deel op: LinkedIn