Amsterdam,
06
februari
2018
|
11:46
Europe/Amsterdam

Jos uit Prinsenbeek beleeft PSV- PEC Zwolle vanuit eigen skybox dankzij VriendenLoterij

Jos de Graaf uit Prinsenbeek zat afgelopen zaterdag met een elftal aan vrienden en familieleden in zijn eigen skybox in het Philips Stadion. Hij won in de trekking van de VriendenLoterij een volledig verzorgde middag in de speciale VriendenBox: een bijzondere plek in het stadion waarbij het Jos en zijn gezelschap aan niets ontbrak. Vanuit comfortabele stoelen en met perfect zicht op het veld zag Jos hoe PSV met 4-0 van PEC Zwolle won. 

Jos de Graaf uit Prinsenbeek: “Dit is de eerste keer dat ik een wedstrijd van PSV vanuit het stadion bijwoon. En dan meteen vanuit mijn eigen skybox met een grote groep vrienden en familie om me heen. Geweldig om dit mee te maken en deze ervaring met hen te delen!”

Bijna 350.000 euro voor jeugdopleiding PSV
VriendenLoterij-deelnemers hebben de mogelijkheid om voor een zelfgekozen organisatie (goed doel, club of vereniging) mee te spelen. Veel deelnemers kiezen ervoor om de jeugdopleiding van hun favoriete Eredivisieclub als begunstigde aan te wijzen. De jeugdopleiding van PSV ontving dit jaar een bijdrage van bijna 350.000 euro. In totaal verdeelde de Loterij ruim 4 miljoen euro onder jeugdopleidingen van Eredivisieclubs.De clubs gebruiken de schenking aan de jeugdopleiding onder andere voor scholing, zodat jeugdspelers naast hun voetbalopleiding op een toekomst in de maatschappij worden voorbereid. Niet alle jeugdspelers stromen namelijk door naar het betaalde voetbal.

Deel dit bericht

Deel op: Twitter
Deel op: Facebook
Deel op: LinkedIn