Amsterdam,
21
augustus
2018
|
13:04
Europe/Amsterdam

Koedijkse Yvonne dankzij VriendenLoterij tóch met gehandicapten-handbalteam naar Abu Dhabi

Een grote verrassing van de VriendenLoterij voor ‘supervrijwilliger’ Yvonne Zut uit Koedijk. Sportvereniging Giganten SV Koedijk, waar Yvonne het gehandicapten-handbalteam coacht, deed voor haar een aanvraag bij het VriendenFonds van de VriendenLoterij. Hierdoor kan Yvonne mee naar de Special Olympics World Games 2019 in Abu Dhabi, om haar team aan te moedigen.

Annemieke Glas, bestuurslid bij Giganten SV Koedijk: “Yvonne zet zich al twintig jaar vol passie in als coach van ons G-team, handballers met een lichamelijke of verstandelijke beperking. Haar G-handballers Marjolein, Ilona, Karianka, Lisa en Linda mogen in maart 2019 tijdens de Special Olympics World Games uitkomen voor Nederland. Helaas is Yvonne al meerdere keren niet geselecteerd om mee te gaan als coach naar dit vierjaarlijkse sportevenement, zo ook deze keer niet. En dat terwijl zij haar team zo graag aanmoedigt tijdens deze kampioenschappen. Geweldig dat het VriendenFonds van de VriendenLoterij dit nu toch voor haar waarmaakt en deze hartenwens voor haar uitkomt!”

De Koedijkse Yvonne Zut is blij verrast: “Wat geweldig! Nu kan ik mijn meiden langs de lijn aanmoedigen en er voor ze zijn.”

VriendenFonds van de VriendenLoterij vervult hartenwensen
Het hele jaar kunnen goede doelen, clubs, verenigingen en andere maatschappelijke organisaties een aanvraag doen om iemand in het zonnetje te zetten. www.vriendenloterij.nl/vriendenfonds

Deel dit bericht

Deel op: Twitter
Deel op: Facebook
Deel op: LinkedIn