Amsterdam,
08
oktober
2018
|
17:55
Europe/Amsterdam

Koen (28) uit Lith beleeft PSV – VVV-Venlo vanuit eigen skybox dankzij VriendenLoterij

Koen Roelofs (28) uit Lith zat afgelopen zaterdag met negen vrienden in zijn eigen skybox in het Philips Stadion. Hij won in de trekking van de VriendenLoterij een volledig verzorgde middag in de speciale VriendenBox: een bijzondere plek in het stadion waarbij het Koen en zijn gezelschap aan niets ontbrak. Vanuit comfortabele stoelen en met perfect zicht op het veld zag Koen hoe PSV met 4-0 van VVV-Venlo won.

Koen Roelofs uit Lith: “Wat was dit geweldig om mee te maken! De sfeer en service waren goed en het was onwijs gezellig. Super!”

Ruim 398.000 euro voor jeugdopleiding PSV
VriendenLoterij-deelnemers hebben de mogelijkheid om voor een zelfgekozen organisatie (goed doel, club of vereniging) mee te spelen. Veel deelnemers kiezen ervoor om de jeugdopleiding van hun favoriete Eredivisieclub als begunstigde aan te wijzen. De jeugdopleiding van PSV ontving dit jaar een bijdrage van 398.661 euro. In totaal verdeelde de Loterij ruim 4,4 miljoen euro onder jeugdopleidingen van Eredivisieclubs.

De clubs gebruiken de schenking aan de jeugdopleiding onder andere voor scholing, zodat jeugdspelers naast hun voetbalopleiding op een toekomst in de maatschappij worden voorbereid. Niet alle jeugdspelers stromen namelijk door naar het betaalde voetbal.

Deel dit bericht

Deel op: Twitter
Deel op: Facebook
Deel op: LinkedIn