Amsterdam,
29
oktober
2019
|
16:26
Europe/Amsterdam

Kurt uit Emmen verrast met 10.000 euro van VriendenLoterij

Een extra brokje voor de huisdieren van Kurt

Een grote verrassing voor Kurt uit Emmen. Hij heeft in de trekking van de VriendenLoterij een prijs van 10.000 euro gewonnen. Onlangs stond Lingo-presentator Jan Versteegh namens de VriendenLoterij bij hem op de stoep om hem de cheque te overhandigen.

Kurt (77) reageert verrast: "Ik sta perplex, wat geweldig dit. Het komt goed van pas: we moeten de muren opnieuw schilderen, een nieuwe tv kopen én de koelkast vervangen. Ook krijgen de beestjes een ‘extra brokje'." 

Uitreiking bij SBS6
De uitreiking aan Kurt uit Emmen is op donderdag 7 november te zien in het televisieprogramma ‘Lingo', dat wordt gepresenteerd door Jan Versteegh en iedere werkdag om 20.00 uur te zien is bij SBS6. 

Win-win
Bij de VriendenLoterij winnen niet alleen deelnemers, maar ook maatschappelijke initiatieven die mensen met onvoldoende middelen en mogelijkheden een steuntje in de rug geven. De helft van de maandelijkse inleg van alle deelnemers gaat naar 47 goede doelen die actief zijn op het gebied van gezondheid en welzijn en meer dan 3.300 clubs, verenigingen en stichtingen in Nederland.

Deel dit bericht

Deel op: Twitter
Deel op: Facebook
Deel op: LinkedIn