Amsterdam,
11
maart
2019
|
15:25
Europe/Amsterdam

Laura uit Renkum op ereplaats bij Ajax-Fortuna Sittard dankzij VriendenLoterij

Laura Mulder uit Renkum zag zondag de wedstrijd Ajax-Fortuna Sittard in de Johan Cruijff ArenA van wel heel dichtbij. Zij won in de trekking van de VriendenLoterij een plaats op een speciale Fieldseat: een luxe stoel direct aan het veld. Samen met drie vrienden zag Laura hoe Ajax de wedstrijd van Fortuna Sittard won met 4-0.

Laura Mulder uit Renkum was erg blij met haar prijs: “Ik ben speciaal met de VriendenLoterij mee gaan spelen om Ajax te steunen en leuke (Ajax)prijzen te winnen. Dat is dus gelukt, hoe gaaf is dat! Ik heb op veel plekken in het stadion gezeten, maar dit is wel de mooiste plek waar ik ooit gezeten heb. Je kunt de spanning van de gezichten van de spelers aflezen, zo dichtbij zit je. Ik ben zelfs met Tadic op de foto geweest! Al met al was deze ervaring erg leuk en bijzonder.

Ruim 1,5 miljoen euro voor jeugdopleiding Ajax
VriendenLoterij-deelnemers hebben de mogelijkheid om voor een zelfgekozen organisatie (goed doel, club of vereniging) mee te spelen. Veel deelnemers kiezen ervoor om de jeugdopleiding van hun favoriete Eredivisieclub als begunstigde aan te wijzen. De jeugdopleiding van Ajax is een van de meest gesteunde jeugdopleidingen van de VriendenLoterij en ontving in 2019 een bijdrage van ruim 1,5 miljoen euro.De clubs gebruiken de schenking aan de jeugdopleiding onder andere voor scholing, zodat jeugdspelers naast hun voetbalopleiding op een toekomst in de maatschappij worden voorbereid. Niet alle jeugdspelers stromen namelijk door naar het betaalde voetbal.

Deel dit bericht

Deel op: Twitter
Deel op: Facebook
Deel op: LinkedIn