Amsterdam,
28
juli
2021
|
10:47
Europe/Amsterdam

Leni uit Barendrecht wint 100.000 euro bij VriendenLoterij Bingo

Samenvatting

Een grote verrassing voor Leni uit Barendrecht. Zij heeft in de wekelijkse Bingotrekking van VriendenLoterij Bingo een bedrag van 100.000 euro gewonnen. VriendenLoterij-ambassadeur Wolter Kroes reikte de cheque onlangs op gepaste afstand aan Leni uit.

De 73-jarige Leni werd samen met haar man Piet verrast. Op de vraag wat zij nog graag zouden willen, antwoordt Leni: "Een nieuwe badkamer of misschien een nieuwe auto." Als Leni de cheque van 100.000 euro tevoorschijn haalt, reageert zij overdonderd: "Dat had ik nou nooit gedacht. Fantastisch!"

Uitreiking op televisie
De uitreiking in Barendrecht was op zondag 25 juli te zien in ‘VriendenLoterij De Winnaars’. De uitzending is hier terug te kijken.

Win-win
Bij de VriendenLoterij winnen niet alleen deelnemers, maar ook maatschappelijke initiatieven die mensen met onvoldoende middelen en mogelijkheden een steuntje in de rug geven. Minimaal 40 procent van de maandelijkse inleg van alle deelnemers gaat naar 46 goede doelen die actief zijn op het gebied van gezondheid en welzijn en bijna 3.300 clubs, verenigingen en stichtingen in Nederland.

Deel dit bericht

Deel op: Twitter
Deel op: Facebook
Deel op: LinkedIn