Amsterdam,
07
mei
2018
|
17:53
Europe/Amsterdam

Leo uit Geldrop beleeft PSV-FC Groningen vanuit eigen skybox dankzij VriendenLoterij

Leo Schroer uit Geldrop zat zondag met vrienden en familie in zijn eigen skybox in het Philips Stadion. Hij won in de trekking van de VriendenLoterij een volledig verzorgde middag in de speciale VriendenBox: een bijzondere plek in het stadion waarbij het Leo en zijn gezelschap aan niets ontbrak. Vanuit comfortabele stoelen en met perfect zicht op het veld zag Leo de wedstrijd PSV-FC Groningen.

Leo Schroer uit Geldrop: “Wat was dit een geweldige ervaring. We werden als echte VIP’s ontvangen! Helaas werden er geen doelpunten gescoord, maar we hebben alsnog een fantastisch middag gehad. Voor herhaling vatbaar als je het mij vraagt!”

Ruim 398.000 euro voor jeugdopleiding PSV
VriendenLoterij-deelnemers hebben de mogelijkheid om voor een zelfgekozen organisatie (goed doel, club of vereniging) mee te spelen. Veel deelnemers kiezen ervoor om de jeugdopleiding van hun favoriete Eredivisieclub als begunstigde aan te wijzen. De jeugdopleiding van PSV ontving dit jaar een bijdrage van 398.661 euro. In totaal verdeelde de Loterij ruim 4,4 miljoen euro onder jeugdopleidingen van Eredivisieclubs.

De clubs gebruiken de schenking aan de jeugdopleiding onder andere voor scholing, zodat jeugdspelers naast hun voetbalopleiding op een toekomst in de maatschappij worden voorbereid. Niet alle jeugdspelers stromen namelijk door naar het betaalde voetbal.

Deel dit bericht

Deel op: Twitter
Deel op: Facebook
Deel op: LinkedIn