Amsterdam,
18
mei
2017
|
00:00
Europe/Amsterdam

Lucille Werner verrast inwoner Eindhoven met 60.000 euro van VriendenLoterij

Een grote verrassing voor Anna uit Eindhoven. Zij heeft in de apriltrekking van de VriendenLoterij 60.000 euro gewonnen. Lucille Werner, ambassadeur van de VriendenLoterij, verraste Anna afgelopen week thuis met de cheque.

Anna werd in het bijzijn van haar kinderen en kleinkinderen verrast: “Wat geweldig! Ik houd erg van wandelen en fietsen. Van dit geld ga ik een elektrische fiets kopen! En mijn kinderen en kleinkinderen worden natuurlijk ook verwend met een leuk bedragje.”

VriendenPuntenPrijs
Anna heeft de zogenaamde VriendenPuntenPrijs gewonnen. Dit is een prijs die elke twee maanden wordt uitgereikt, naast de reguliere prijzen. De hoogte van het gewonnen bedrag wordt bepaald door het aantal opgebouwde VriendenPunten. In deze video is te zien hoe VriendenPunten precies werken: ‘Wat zijn VriendenPunten?’

Uitreiking bij RTL 4
De uitreiking aan Anna uit Eindhoven is op zondag 18 juni te zien in het televisieprogramma ‘VriendenLoterij De Winnaars’, dat iedere zondag rond 19.20 uur wordt uitgezonden bij RTL 4.

Steuntje in de rug
Bij de VriendenLoterij winnen niet alleen deelnemers, maar ook maatschappelijke initiatieven die mensen met onvoldoende middelen en mogelijkheden een steuntje in de rug geven. De helft van de maandelijkse inleg van alle deelnemers gaat naar 48 goede doelen die actief zijn op het gebied van gezondheid en welzijn en meer dan 3.000 clubs en verenigingen in Nederland.

Deel dit bericht

Deel op: Twitter
Deel op: Facebook
Deel op: LinkedIn