Amsterdam,
18
mei
2017
|
00:00
Europe/Amsterdam

Lucille Werner verrast inwoner Schiedam met 25.000 euro

Een grote verrassing voor Reinko uit Schiedam. Hij heeft in de apriltrekking van de VriendenLoterij 25.000 euro gewonnen. Lucille Werner, ambassadeur van de VriendenLoterij, verraste Reinko afgelopen week thuis met de cheque.

Reinko (42): “Ik heb een hoop wensen die dankzij deze prijs in vervulling kunnen gaan. Zo maak ik graag verre reizen met mijn gezin. We willen graag nog een keer naar Cuba. Dat kan nu! En met dit bedrag kunnen we de studie van onze drie kinderen gedeeltelijk bekostigen.”

Uitreiking bij RTL 4
De uitreiking aan Reinko uit Schiedam is op zondag 4 juni te zien in het televisieprogramma ‘VriendenLoterij De Winnaars’, dat iedere zondag rond 19.20 uur wordt uitgezonden bij RTL 4.

Bij de VriendenLoterij winnen niet alleen deelnemers, maar ook maatschappelijke initiatieven die mensen met onvoldoende middelen en mogelijkheden een steuntje in de rug geven. De helft van de maandelijkse inleg van alle deelnemers gaat naar 48 goede doelen die actief zijn op het gebied van gezondheid en welzijn en meer dan 3.000 clubs en verenigingen in Nederland.

Deel dit bericht

Deel op: Twitter
Deel op: Facebook
Deel op: LinkedIn