Amsterdam,
13
februari
2018
|
17:21
Europe/Amsterdam

Marcella uit Zuidoostbeemster wint 200.000 euro in de VriendenLoterij

Een grote verrassing voor Marcella uit Zuidoostbeemster. Marcella ging nietsvermoedend met haar vriendinnen naar de bioscoop in Amsterdam, waar zij door VriendenLoterij-ambassadeur Lucille Werner werd opgewacht. Lucille overhandigde haar een cheque van maar liefst 200.000 euro. 

Marcella is blij verrast: “Dit is niet te geloven! Wat een geldbedrag. Ik ben gek op reizen en nu ik met pensioen ben, heb ik hier lekker veel tijd voor. Nu kan ik gaan dromen over mijn reisbestemmingen!”

Uitreiking bij RTL 4
De uitreiking aan Marcella uit Zuidoostbeemster is op zondag 18 maart te zien in het televisieprogramma ‘VriendenLoterij De Winnaars’, dat iedere zondag rond 19.20 uur wordt uitgezonden bij RTL 4.

Bij de VriendenLoterij winnen niet alleen deelnemers, maar ook maatschappelijke initiatieven die mensen met onvoldoende middelen en mogelijkheden een steuntje in de rug geven. De helft van de maandelijkse inleg van alle deelnemers gaat naar 48 goede doelen die actief zijn op het gebied van gezondheid en welzijn en meer dan 3.000 clubs en verenigingen in Nederland.

Deel dit bericht

Deel op: Twitter
Deel op: Facebook
Deel op: LinkedIn