Amsterdam,
17
augustus
2018
|
12:11
Europe/Amsterdam

Mariecken uit Bergen op Zoom verrast door VriendenLoterij

Helikoptervlucht samen met 80-jarige oma

Een grote verrassing van de VriendenLoterij voor Mariecken Landa (16) uit Bergen op Zoom. MIND, een organisatie die zich inzet voor mensen met psychische problemen, deed voor Mariecken een aanvraag bij het VriendenFonds van de VriendenLoterij. Daarmee ging haar hartenwens in vervulling: een helikoptervlucht samen met haar vader en 80-jarige oma.

Mariecken Landa (16) is dolenthousiast: “Dit is echt een droom die uitkomt! De kers op de taart is dat mijn 80-jarige oma er ook bij is geweest. Het is namelijk óók haar grootste wens om in een helikopter te vliegen. En ook mijn vader mocht meevliegen. We hebben ons zo verwend gevoeld! We werden opgehaald met een limousine en kregen na de vlucht ook nog een uitgebreide lunch. Met de limousine werden we weer thuis afgezet. Een dag om nooit meer te vergeten!”

Sylvia Hijgemann, social media manager bij MIND: “Wat is het geweldig dat de hartenwens van Mariecken door onze aanvraag bij het VriendenFonds van de VriendenLoterij in vervulling is gegaan. Mariecken is een hele lieve meid die het vanwege psychiatrische problemen niet altijd gemakkelijk heeft. Geweldig dat we haar nu zo in de watten hebben mogen leggen.”

Over MIND
MIND wil psychische problemen voorkomen en mensen die hiermee te maken hebben ondersteunen. Dit doet MIND door informatie te bieden, onderzoek te doen, projecten uit te voeren en actie te voeren. MIND voert actie voor meer aandacht voor psychische problemen en geeft mensen met psychische problemen en hun naasten een stem richting de politiek.

VriendenFonds van de VriendenLoterij vervult hartenwensen
Het hele jaar kunnen goede doelen, clubs, verenigingen en andere maatschappelijke organisaties een aanvraag doen om iemand in het zonnetje te zetten. www.vriendenloterij.nl/vriendenfonds

Deel dit bericht

Deel op: Twitter
Deel op: Facebook
Deel op: LinkedIn