Amsterdam,
29
oktober
2018
|
16:47
Europe/Amsterdam

Marieke (41) uit Huissen wint 25.000 euro in VriendenLoterij PrijzenMarathon

Goed nieuws voor Marieke (41) uit Huissen. Zij wint tijdens de nationale actie ‘VriendenLoterij PrijzenMarathon voor Metakids’ een geldprijs van 25.000 euro. Marieke werd thuis verrast door VriendenLoterij-ambassadeur Irene Moors met haar prijs. 

Marieke: “Wat komt dit goed uit! Het lijkt me geweldig om met mijn gezin naar Curaçao op vakantie te gaan. En wellicht kan ik er ook nog een autootje van kopen.”

Deze maand organiseert de VriendenLoterij samen met Metakids een nationale actie voor kinderen met een metabole ziekte. De uitreiking aan Marieke werd uitgezonden bij RTL 4 en is hier online terug te zien.

VriendenLoterij PrijzenMarathon voor Metakids
Ruim 10.000 gezinnen in Nederland hebben één of meer kinderen met een metabole ziekte. Hun stofwisseling werkt niet goed en dat sloopt hun lichaam. Metabole ziekten zijn zelfs een van de grootste doodsoorzaken onder kinderen in Nederland. Op dit moment organiseert de VriendenLoterij samen met Metakids de VriendenLoterij PrijzenMarathon. Iedereen die tot en met 31 oktober gaat meespelen, draagt met de helft van ieder lot direct bij aan een landelijk samenwerkingsverband voor onderzoek en behandeling, zodat kinderen met een metabole ziekte snel en blijvend geholpen kunnen worden.

Kijk voor meer informatie op vriendenloterij.nl/metakids.

Deel dit bericht

Deel op: Twitter
Deel op: Facebook
Deel op: LinkedIn