Amsterdam,
18
augustus
2017
|
00:00
Europe/Amsterdam

Marion uit Heythuysen verrast met 66.666 euro van VriendenLoterij

Een grote verrassing voor Marion uit Heythuysen. Zij heeft in de extra trekking van de VriendenLoterij 66.666 euro gewonnen. Wolter Kroes, ambassadeur van de VriendenLoterij, verraste Marion en haar echtgenoot eerder deze week, thuis met de cheque.

Marion (64) kan haar ogen niet geloven: “Dit bedrag komt prachtig van pas! Deze week verwachten we onze eerste kleinzoon. We zouden graag dichter bij hem in de buurt willen wonen. Het liefst in een gelijkvloerse woning. Daar kunnen we dit geld mooi voor gebruiken!”

Uitreiking bij RTL 4
De uitreiking aan Marion uit Heythuysen is op zondag 27 augustus te zien in het televisieprogramma ‘VriendenLoterij De Winnaars’, dat iedere zondag rond 19.20 uur wordt uitgezonden bij RTL 4.

Steuntje in de rug
Bij de VriendenLoterij winnen niet alleen deelnemers, maar ook maatschappelijke initiatieven die mensen met onvoldoende middelen en mogelijkheden een steuntje in de rug geven. De helft van de maandelijkse inleg van alle deelnemers gaat naar 48 goede doelen die actief zijn op het gebied van gezondheid en welzijn en meer dan 3.000 clubs en verenigingen in Nederland.

Deel dit bericht

Deel op: Twitter
Deel op: Facebook
Deel op: LinkedIn