Amsterdam,
14
december
2018
|
18:06
Europe/Amsterdam

Max uit Nijmegen wint niet één maar twee auto's bij VriendenLoterij

Een grote verrassing voor de 29-jarige Max uit Nijmegen. Hij heeft in de trekking van de VriendenLoterij twee Volkswagen Polo's gewonnen. Dennis van der Geest, ambassadeur van de VriendenLoterij, verraste Max en zijn vrouw Denis gisteren met de twee bolides.

Max (29) en zijn vrouw Denise werden naar een tuincentrum in Beuningen gelokt. Daar stond Dennis van der Geest, ambassadeur van de VriendenLoterij, hen met oliebollen op te wachten om het heugelijke nieuws te vertellen.

Max reageerde blij verrast: "Dat is nog eens lekker het nieuwe jaar beginnen!"

Uitreiking bij RTL 4
De uitreiking aan Max uit Nijmegen is op zondag 30 december te zien in het televisieprogramma ‘VriendenLoterij De Winnaars', dat iedere zondag rond 19.20 uur wordt uitgezonden bij RTL 4.

Win-win
Bij de VriendenLoterij winnen niet alleen deelnemers, maar ook maatschappelijke initiatieven die mensen met onvoldoende middelen en mogelijkheden een steuntje in de rug geven. De helft van de maandelijkse inleg van alle deelnemers gaat naar 50 goede doelen die actief zijn op het gebied van gezondheid en welzijn en meer dan 3.300 clubs, verenigingen en stichtingen in Nederland.

Deel dit bericht

Deel op: Twitter
Deel op: Facebook
Deel op: LinkedIn