Amsterdam,
25
april
2019
|
17:43
Europe/Amsterdam

Melissa uit Amsterdam Nieuw-West op ereplaats bij Ajax-Vitesse dankzij VriendenLoterij

Melissa ter Haar uit Amsterdam Nieuw-West zag dinsdag de wedstrijd Ajax-Vitesse in de Johan Cruijff ArenA van wel heel dichtbij. Zij won in de trekking van de VriendenLoterij een plaats op een speciale Fieldseat: een luxe stoel direct aan het veld. Samen met haar vriendinnen zag Melissa hoe Ajax met 4-2 van Vitesse won.

Melissa ter Haar uit Amsterdam Nieuw-West is erg blij met haar prijs: “Ik heb al op verschillende plekken in het stadion gezeten, maar nog nooit direct aan het veld. En ook nog eens met mijn goede vriendinnen. Dat was echt te gek! We konden alles heel goed zien. En we zaten perfect voor de goal van Hakim Ziyech. Alsof het niets was, zo zag het eruit. Ongelofelijk!”

Ruim 1,5 miljoen euro voor jeugdopleiding Ajax
VriendenLoterij-deelnemers hebben de mogelijkheid om voor een zelfgekozen organisatie (goed doel, club of vereniging) mee te spelen. Veel deelnemers kiezen ervoor om de jeugdopleiding van hun favoriete Eredivisieclub als begunstigde aan te wijzen. De jeugdopleiding van Ajax is een van de meest gesteunde jeugdopleidingen van de VriendenLoterij en ontving in 2019 een bijdrage van ruim 1,5 miljoen euro.De clubs gebruiken de schenking aan de jeugdopleiding onder andere voor scholing, zodat jeugdspelers naast hun voetbalopleiding op een toekomst in de maatschappij worden voorbereid. Niet alle jeugdspelers stromen namelijk door naar het betaalde voetbal.

Deel dit bericht

Deel op: Twitter
Deel op: Facebook
Deel op: LinkedIn