Amsterdam,
13
juli
2018
|
13:22
Europe/Amsterdam

Michel uit Loosdrecht wint 10.000 euro in VriendenLoterij

Een grote verrassing voor Michel uit Loosdrecht. Hij heeft in de junitrekking van de VriendenLoterij 10.000 euro gewonnen. Michel werd gisteren met de cheque verrast.

Michel (56) vertelt enthousiast: “Wat is dit geweldig! Ik heb direct mijn vriendin gebeld om het goede nieuws met haar te delen. De afgelopen jaren zijn niet altijd even makkelijk geweest. Deze prijs komt echt op een goed moment. Binnenkort ga ik met mijn vriendin op vakantie naar Denemarken en daar gaan we zeker een extra avondje uiteten!”

Uitreiking bij RTL 4
De uitreiking aan Michel uit Loosdrecht is op zondag 29 juli te zien in het televisieprogramma ‘VriendenLoterij De Winnaars’, dat iedere zondag rond 19.20 uur wordt uitgezonden bij RTL 4.

Win-win
Bij de VriendenLoterij winnen niet alleen deelnemers, maar ook maatschappelijke initiatieven die mensen met onvoldoende middelen en mogelijkheden een steuntje in de rug geven. De helft van de maandelijkse inleg van alle deelnemers gaat naar 50 goede doelen die actief zijn op het gebied van gezondheid en welzijn en meer dan 3.300 clubs, verenigingen en stichtingen in Nederland.

Deel dit bericht

Deel op: Twitter
Deel op: Facebook
Deel op: LinkedIn