Amsterdam,
13
juli
2018
|
13:27
Europe/Amsterdam

Mirjam en Jan uit Soest winnen 10.000 euro in VriendenLoterij

“We doen pas een maand mee en nu al in de prijzen”

Een grote verrassing voor Mirjam en Jan uit Soest. Zij hebben in de junitrekking van de VriendenLoterij 10.000 euro gewonnen. Mirjam en Jan werden gisteren bij hen thuis met de cheque verrast.

Mirjam vertelt enthousiast: “We spelen sinds vorige maand mee en vallen nu al in de prijzen. Wat een geluk! We willen ontzettend graag naar Amerika om daar ons ernstig zieke nichtje op te zoeken. Ik heb direct mijn zus gebeld om te vertellen dat we naar ze toe komen. We hebben elkaar al vijf jaar niet gezien dus dit is echt geweldig!”

Uitreiking bij RTL 4
De uitreiking aan Mirjam en Jan uit Soest is op zondag 29 juli te zien in het televisieprogramma ‘VriendenLoterij De Winnaars’, dat iedere zondag rond 19.20 uur wordt uitgezonden bij RTL 4.

Win-win
Bij de VriendenLoterij winnen niet alleen deelnemers, maar ook maatschappelijke initiatieven die mensen met onvoldoende middelen en mogelijkheden een steuntje in de rug geven. De helft van de maandelijkse inleg van alle deelnemers gaat naar 50 goede doelen die actief zijn op het gebied van gezondheid en welzijn en meer dan 3.300 clubs, verenigingen en stichtingen in Nederland.

Deel dit bericht

Deel op: Twitter
Deel op: Facebook
Deel op: LinkedIn