Amsterdam,
01
mei
2018
|
14:01
Europe/Amsterdam

MNC Dordrecht ontvangt 2.500 euro extra van VriendenLoterij

Een grote verrassing voor zwem- en waterpolovereniging MNC Dordrecht van de VriendenLoterij. De club is één van de succesvolste deelnemers aan de Nationale Belmaanden in maart en ontvangt eenmalig een extra bijdrage van 2.500 euro. De actie is een initiatief van de VriendenLoterij om clubs en verenigingen in Nederland op een sympathieke en structurele manier financieel te ondersteunen. MNC Dordrecht gaat het geld gebruiken om de kantine te verbouwen.

Jan Kees Korteweg, penningmeester sponsorstichting bij MNC Dordrecht: “Ongelofelijk, dit hadden we niet verwacht! Deze extra inkomsten zijn voor ons heel belangrijk. Met deze inkomsten willen we van de kantine een mooi en huiselijk clubhuis maken. Superblij met dit resultaat!”

De helft van ieder verkocht lot komt direct ten goede aan de clubkas van de club. De belactie van MNC Dordrecht leverde de club maar liefst 188 loten op. Daarmee scoorde de club in maart de tweede plaats. Als de 188 loten een jaar blijven meespelen, dan kan MNC Dordrecht 17.672 euro bijschrijven aan de clubkas.

Nationale Belmaanden 2018
Tijdens de Nationale Belmaanden strijden clubs en verenigingen tegen elkaar vanuit hun eigen clubhuis. Doel van de actie is de structurele inkomsten vanuit de VriendenLoterij te vergroten. Drie maanden lang wordt er iedere maand in totaal 10.000 euro verdeeld onder de vijf best scorende clubs en verenigingen.

Structurele financiële steun
Deelnemers van de VriendenLoterij hebben de mogelijkheid om voor een zelfgekozen organisatie mee te spelen. Steeds vaker kiezen deelnemers ervoor om hun eigen club of vereniging, zoals de voetbalclub, te steunen. Clubs en verenigingen die nog niet aangesloten zijn bij de VriendenLoterij kunnen zich aanmelden via: www.vriendenloterij.nl/clubs

Deel dit bericht

Deel op: Twitter
Deel op: Facebook
Deel op: LinkedIn