Amsterdam,
10
september
2020
|
13:30
Europe/Amsterdam

Mooi cadeau van de VriendenLoterij voor Pepijn uit Nootdorp

Samenvatting

Een grote verrassing van de VriendenLoterij voor de 9-jarige Pepijn uit Nootdorp. Omdat hij vanwege zijn aandoening niet makkelijk uit logeren kan, deed Stichting Zeldzame Ziekten Fonds voor hem een aanvraag voor een speciale bedtent bij het VriendenFonds van de VriendenLoterij. Hiermee gaat zijn wens in vervulling: Pepijn krijgt een ‘Cloud Cuddle’, waardoor hij overal met een gerust hart kan slapen.

Irene Wassenaar van Stichting Zeldzame Ziekten Fonds: “De kleine Pepijn heeft het CHARGE syndroom. Thuis heeft het gezin verschillende hulpmiddelen om hiermee om te gaan, maar tijdens vakanties of logeerpartijtjes, doen ze het zonder. Hierdoor is het voor het hele gezin een uitdaging om een nachtje ergens anders te slapen. De bedtent van ‘Cloud Cuddle’ geeft Pepijn de kans om veilig en rustgevend uit logeren te gaan. Wij zijn blij dat we hem en zijn familie dit dankzij het VriendenFonds van de VriendenLoterij cadeau kunnen doen.”

De moeder en zus van Pepijn reageren dolblij: “Dit is fantastisch. Nu kunnen we eindelijk veilig en rustig slapen als we een nachtje uit logeren gaan bij opa en oma.”

VriendenFonds van de VriendenLoterij geeft steuntjes in de rug
Het hele jaar kunnen goede doelen, clubs, verenigingen en andere maatschappelijke organisaties een aanvraag doen om iemand in het zonnetje te zetten. www.vriendenloterij.nl/vriendenfonds

Deel dit bericht

Deel op: Twitter
Deel op: Facebook
Deel op: LinkedIn