Amsterdam,
17
oktober
2019
|
14:44
Europe/Amsterdam

Nel uit Vinkeveen wint gloednieuwe auto in VriendenLoterij

Hoog bezoek van VriendenLoterij-ambassadeur Lucille en de Brass-band

Een grote verrassing voor Nel uit Vinkeveen. Zij heeft in de trekking van de VriendenLoterij een gloednieuwe auto gewonnen. VriendenLoterij-ambassadeur Lucille Werner kwam de auto persoonlijk afleveren. Ook was er een brassband die Lucille begeleidde met live muziek. De uitreiking aan Nel was te zien in het PrijzenMarathon Journaal, dat tot en met 3 november dagelijks om 19.50 uur te zien is bij RTL 4.

Nel (67) was nietsvermoedend aan het tuinieren toen ze werd verrast door Lucille Werner, die in een nieuwe auto aan kwam rijden. Ook stond er een grote brassband bij haar op de stoep. Nel wist niet wat haar overkwam en reageerde verrast: "Wauw, wat een mooie auto. Ongelofelijk!"

PrijzenMarathon: nationale actie voor het Ouderenfonds 
De VriendenLoterij en het Nationaal Ouderenfonds komen samen in actie om de drempels voor ouderen weg te nemen en zoveel mogelijk ouderen aan wekelijks sociaal contact te helpen. Iedereen die van 17 september tot en met 31 oktober mee gaat spelen, helpt per lot één oudere aan wekelijks contact. Meer informatie over de landelijke actie is te vinden op www.vriendenloterij.nl/ouderenfonds.

Deel dit bericht

Deel op: Twitter
Deel op: Facebook
Deel op: LinkedIn