Amsterdam,
08
december
2017
|
11:45
Europe/Amsterdam

Nieuwe computer voor korfbalvrijwilliger Naomi uit Poortugaal van VriendenLoterij

Een grote verrassing van de VriendenLoterij voor Naomi Meijboom-van Kralingen (40) uit Poortugaal. Korfbalvereniging Nikantes uit Hoogvliet Rotterdam deed een aanvraag bij het VriendenFonds van de VriendenLoterij voor een nieuwe computer. Afgelopen week werd Naomi tijdens een trainingsavond verrast met de VriendenFonds-cheque. 

Enrico Stout, secretaris bij k.v. Nikantes: “Naomi is een bevlogen vrijwilliger die al jarenlang actief is binnen onze vereniging. Ze sport al sinds haar tienerjaren bij Nikantes en is al 20 jaar actief als trainster. Daarnaast is Naomi al vijf jaar bestuurslid en maakt ze deel uit van onze technische commissie. Alsof dat nog niet genoeg is, ontwerpt ze ook nog eens met veel plezier spandoeken voor langs de kunstgrasvelden. Geweldig dat wij Naomi dankzij het VriendenFonds van de VriendenLoterij hebben kunnen verrassen met een nieuwe computer. Deze kan zij goed gebruiken voor het ontwerpen van de spandoeken. Ik weet zeker dat ze hier veel plezier aan gaat beleven!”

Naomi Meijboom-van Kralingen (40) is blij verrast: “Geweldig, hier ben ik heel erg blij mee. Hierdoor kan ik weer mooie spandoeken maken en ander vrijwilligerswerk doen voor de vereniging!”

VriendenFonds van de VriendenLoterij vervult hartenwensen
Het hele jaar kunnen goede doelen, clubs, verenigingen en andere maatschappelijke organisaties een aanvraag doen om iemand in het zonnetje te zetten. www.vriendenloterij.nl/vriendenfonds

Deel dit bericht

Deel op: Twitter
Deel op: Facebook
Deel op: LinkedIn